Flyttstädning

Flyttstädning för dig i Stockholm

Om du har flyttat och redan börjat packa upp kartongerna i ditt nya hem så är det eventuellt bara en sak som kvarstår. Visst är det lovat för de nya ägarna eller hyresgästerna att hemmet skall vara städat i toppskick när de anländer? För att slippa dra dig ur ditt nya hem en söndag, så finns det faktiskt enkel hjälp att anlita. Professionella flyttstädare från oss hjälper dig alla dagar i veckan med det du behöver.

Fasta priser

Tack vare fasta priser i vår översiktliga prislista så kan alla som besöker Flyttstädning i Stockholm se vad vi har att erbjuda. Med lågt pris så kan vi erbjuda dig en fantastisk service. Inte bara under själva städningen utan även innan. Genom att alltid vara tillgängliga för frågor och andra funderingar så kan du lämna över hela bollen kring flyttstädningen till oss.

Ditt nya hem i Stockholm

Välkommen till ditt nya hem i Stockholm! Och hej då till ditt gamla hem! Det enda som ni håller dig kopplad till det gamla hemmet, förutom en mängd fantastiska minnen såklart, är faktum att det måste flyttstädas på djupet. En flyttstädning kan vara omfattande arbete och är inget vi rekommenderar att du tar dig än själv. Har du alldeles för mycket tid över och gillar dessutom att städa? Då kan det kanske vara en bra idé. Men enligt våra erfarenheter har Stockholms-bor snarare en brist på tid. Då har du hittar rätt. Vi kommer alla dagar i veckan och hjälper dig. Även under helgdagar vet vi att våra kunder behöver oss extra mycket. Därför har vi även samma pris under lördagar och söndagar som under veckodagarna. Smidigt, eller hur? Tänk vilken drömvärld om alla kunde ha råd med dessa tjänster, vad fantastiskt! Du kan välja det du behöver hos oss så skickar vi dig en offert på en gång!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *